nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
19°

Un ca abandonat de raça rottweiler ataca dos homes a Puigpunyent

Dues persones varen ser atacades divendres dematí per un ca de la raça rottweiler al carrer Estanc de la localitat de Puigpunyent. Les víctimes, un home de 74 anys i un empleat municipal, no varen patir lesions, ja que l'animal només els va llançar a terra.

Per reduir el ca, que es trobava amollat i sota un estat de gran nerviosisme, les víctimes i els funcionaris del Seprona (Servei de Protecció de la Natura) que havien estat requerits al lloc varen haver d'arraconar l'animal en un carreró i després disparar-li dos dards tranquil·litzants que el deixaren inconscient.

Els propietaris del rottweiler, tot i que estan identificats, no han pogut ser localitzats de moment, per la qual cosa el ca es troba sota la custòdia del personal encarregat de la canera municipal de Son Reus de Palma. L'home de 74 anys ha interposat una denúncia per aquests fets, ja que si bé no resultà ferit, s'espantà molt en ser atacat i reclama mesures contra els amos.

Es desconeixen les causes que motivaren l'agressió del ca, però tenint en compte que aquest es trobava a lloure i en un estat de gran excitació, és més que probable que s'espantàs o se sentís amenaçat per les víctimes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.