algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
18°

Un home apallissa una nina davant la seva germana, que patia desnodriment

Es tracta del padastre de les menors, toxicòman, i amb trenta-quatre detencions

Dues nines estaven soles, tancades a la cambra d'un hostal de la carretera de Manacor, des de les nou del matí. Era el denou de juliol. Al migdia el padastre amb qui convivien entrà a l'habitació. Se sentiren crits. Els encarregats de l'hostal no s'ho pensaren dues vegades i avisaren els agents del 091.

En arribar, la Policia es va trobar un espectacle lamentable. Una de les dues menors estava plena de sang i amb símptomes evidents d'haver estat colpejada nombroses vegades. La seva germana, més petita, presentava tots els símptomes del quadre de desnodriment i un estat d'abandó molt acusat.

Segons explicaren les dues menors, les lesions que presentava la més gran d'elles les hi havia produït el seu padastre. Sembla que el que passà quan aquest individu tornà a l'hostal no succeïa per primera vegada, ja que la nina presentava senyals evidents de maltractaments anteriors.

En aquesta ocasió el padastre va optar per pegar-li un cop molt fort i una vegada al terra es dedicà a pegar-li potades a la cara i al cap. Varen ser els crits proferits per la nina els que alertaren els encarregats de l'hostal. Aquesta menor també presentava restes de cremades als braços, ferides que els facultatius que posteriorment les varen atendre qualificaren d'antigues.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.