algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
16°

Un carregador de maletes d'Ibèria mor a l'aereoport en ser esclafat per un camió

Miquel Oliver Salom tenia cinquanta-vuit anys i treballava a l'empresa des del 1986

Un accident laboral acabà ahir amb la vida de Miquel Oliver Salom, de cinquanta-vuit anys, a l'aereoport de Palma. Aquest home va quedar esclafat entre el tractor que serveix per transportar les maletes i el remolc on viatgen aquestes, circumstància que li va produir la mort gairebé a l'acte. Els fets varen tenir lloc devers les vuit del matí quan el finat, que feia feina pel handling d'Ibèria, estava procedint a la càrrega d'equipatges provinents de les cintes transportadores. Les maletes que carregava Oliver es dipositen sobre uns carrets que necessiten un vehicle tractor per desplaçar-se.

Segons explicaren fonts de la mateixa companyia aèria, l'accident es va produir quan el vehicle tractor va fer marxa enrere per ser enganxat als carrets transportadors i va agafar Miquel Oliver. De fet, segons varen explicar uns companys del treballador a Diari de Balears, va ser el mateix Oliver l'encarregat de donar l'ordre al conductor del track per fer marxa enrere.

Allò que no ha transcendit és si el treballador va perdre l'equilibri i per això va ser enganxat per la màquina o si va ser aquesta la que accelerà massa de pressa. Fins a les pistes de Son Sant Joan es traslladaren els metges de l'aereoport i una ambulància medicalitzada de l'AIB (Associació d'Ambulàncies de les Illes Balears), però ja no es va poder fer res per salvar la vida de Miquel Oliver, que va morir a l'aereoport mateix.

Els agents de la Guàrdia Civil han obert una investigació, com també els responsables del comitè d'empresa d'Ibèria. Segons les informacions facilitades per la companyia, Miquel Oliver feia feina per ells des de l'any 1986 i era fadrí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.