algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
12°

La Sala sancionarà les empreses que incompleixen el plec de condicions

L'àrea de Serveis Generals investiga la de Limpiezas Urbanas de Mallorca SA

L'Ajuntament de Manacor sancionarà les empreses concessionàries que incompleixen els seus respectius plecs de condicions establerts al conveni municipal. El delegat de Serveis Generals del consistori manacorí, Francesc Acuñas (PSOE), va afirmar que «estam elaborant un sistema de control per conèixer en tot detall com funcionen les empreses concessionàries que realitzen els seus serveis dins el terme municipal».

El delegat de Serveis Generals, Francesc Acuñas, considera que és important que es compleixin els plecs de condicions. «La primera empresa que estam estudiant és la concessionària del servei de recollida de fems, Limpiezas Urbanas de Mallorca SA (Lumsa), ja que hem rebut nombroses queixes per part dels ciutadans sobre el servei que l'empresa ofereix», afirma. Durant els darrers dies, el batle de Manacor, Miquel Riera Servera (ALM), ha signat els decrets pels quals s'autoritza Limpiezas Urbanas a dur a terme la neteja de la zona centre per a vianants i el polígon industrial.

El regidor socialista va explicar que «una vegada haver ampliat el servei, el que tenim clar és que la concessionària ha de millorar el sistema de recollida i la neteja. Però el que més ens preocupa és el mal estat que presenten els contenidors de fems». Acuñas va manifestar que «la neteja dels contenidors és un dels serveis que més incompleix l'empresa Lumsa. Durant els mesos d'estiu és quan s'ha de dur a terme la neteja d'un mínim de dues vegades al mes i això no ho fa l'empresa concessionària de recollida de fems».

La pròpia empresa Lumsa va elaborar l'any 1998 una enquesta sobre el grau de satisfacció dels usuaris del servei. Dins el terme municipal de Manacor es va considerar que el manteniment de contenidors era satisfactori per part d'un 68'42 per cent dels enquestats i que era deficient en un 29'89 per cent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.