algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

La Sala realitza les primeres passes per una assistència sanitària digna

L'equip de govern en vol esmenar la mancança d'aquí a tres mesos

L'equip de Govern de l'Ajuntament de Porreres ha duit a terme, en el decurs d'aquesta setmana, les primeres gestions per tal de poder oferir una assistència sanitària digna les 24 hores del dia. Aquest és un dels principals objectius que l'equip de govern s'ha fixat pels tres primers mesos de gestió i així ho manifestaren en el primer ple de constitució realitzat dilluns passat al vespre.

El batle del municipi, Joan Sastre (UM), i la delegada de Sanitat i Acció Social, Francesca Ginard (UM), han iniciat, després del període electoral, la presa de contacte amb alguns responsables sanitaris. Sastre va posar de manifest que «el personal sanitari ha tingut una actitud bastant dialogant i sembla que tenen una gran disponibilitat per tal de resoldre el problema de la manca d'assistència sanitària que des de sempre pateix la nostra vila».

No obstant això, Sastre va afegir que «estam pendents de l'organització del Govern de la Comunitat Autònoma i del Consell Insular per poder dirigir-nos directament als responsables polítics i acabar de fermar aquest tema». La dotació d'un servei mèdic que funcioni durant tot el dia era un dels principals objectius del programa electoral dels nacionalistes porrerencs. De fet, les dues terceres parts de la població d'aquest nucli del Pla són persones majors de 65 anys.

D'altra banda, en la constitució plenària de dilluns es presentà l'organigrama oficial, que queda constituït de la següent manera: Joan Sastre delega els seus poders en tres àrees, la d'Esports, Joventut i Turisme, per a Joan Barceló; Urbanisme, Obres, Camins i Cementeri per a Miquel Ferrà, i la d'Educació i Cultura per a Sebastià Melià. La secció d'Economia, Festes, Agricultura i Medi Ambient, per a Bernat Bauçà. Sanitat i Acció Social serà per a Francesca Ginard.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.