cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
20°

La Policia té pistes d'un sospitós d'haver mort un veí de la Vileta a Son Muntaner

La víctima, Sebastià Mut Coll, tenia 42 anys i era molt conegut a la barriada

La víctima del crim del golf de Son Muntaner ja té nom i llinatges. Sebastià Mut Coll, de 42 anys, va aparèixer assassinat surant en un dels llacs d'aquestes instal·lacions esportives encara en construcció que es troben entre Son Rapinya i Son Vida. La Policia ha aconseguit pistes sobre un possible sospitós, que està sent cercat.

Segons sembla, la nit de dilluns passat el difunt es trobava en un bar de la Vileta que freqüentava sovint, i va conversar amb el cambrer sobre un problema que havia tingut. Més enllà de la mitjanit, Sebastià abandonava el local. Aquest és el punt en què se'n perd la pista, fins que uns obrers varen efectuar la macabra troballa el migdia de divendres.

Mut era una persona molt coneguda a la barriada. El seu pare és ferrer i, des de petit, el mort patia sordesa. El seu caràcter obert feia que tothom el conegués, sobretot per la facilitat que tenia per concedir favors. Segons conten alguns dels veïns, la gran il·lusió del malaguanyat era ser camioner, però la seva malaltia va impedir-li aconseguir el carnet.

Segons les primeres informacions, sembla prou clar que l'assassinat va tenir lloc en un escenari diferent al de l'aparició del cos inert, i s'avalua la possibilitat que l'homicida traslladàs el cadàver a bord d'un vehicle i el llançàs a l'aigua.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.