nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

L'Ajuntament, a la fi, «sospita» que s'està fent un camp de golf a can Guilló

El propietari té 15 dies per justificar la instal·lació de la xarxa de reg per aspersió

A la fi l'Ajuntament de Pollença «sospita» que s'està fent un camp de golf a la finca de can Guilló i no només una plantació de codonys vermells com es deia.

Per això mateix, des d'Urbanisme s'ha requerit al propietari de can Guilló que en un termini màxim de 15 dies justifiqui la instal·lació de reg per aspersió. «La instal·lació de la xarxa de reg per aspersió no té res a veure amb una plantació d'arbres fruiters, sobretot en una zona on ja s'hi ha sembrat gespa. La impressió per la situació dels sementers, les formes que adopten i, a més, els antecedents "fa deu anys que a can Guilló ja s'hi ha voler fer un golf" confirmen que tot sembla respondre a un camp de golf», declaren des d'Urbanisme. El propietari no té autorització ni de l'Ajuntament ni de la Comissió Insular d'Urbanisme per fer-hi una instal·lació d'aquesta categoria, encara que només sigui per a ús privat. Això sí, sembla que la propietat va demanar un permís a la Conselleria d'Agricultura per plantar codonys vermells.

Ara, el propietari també haurà de justificar davant l'Ajuntament el cabal màxim d'aigua que pot treure dels seus pous i la finalitat i l'ús de les quarterades que ara s'han despedregat, allisat i on s'hi han fet les muntanyoles típiques dels camps de golf, perquè al consistori li preocupa «especialment el delicat consum d'aigua excessiva i el fet que els pous de les zones limítrofes minvin d'una manera considerable».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.