nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

La Sala demanarà una modificació del projecte de ses Coves Blanques

Els pluvials del carrer Concepció no tenen sortida i no es podran utilitzar

Miquel Riera Servera (ALM), batle de Manacor, va reunir, ahir al matí, a tot l'equip de govern de l'Ajuntament de Manacor, per fer la seva primera sessió d'intercanvi d'opinions amb la resta de regidors del pacte. En aquesta primera trobada, prèvia a la constitució de la comissió de Govern, que està pendent de la signatura dels decrets de batlia, per part del president del Consistori, es va comentar la mala situació de les arques municipals i les dificultats amb què s'han trobat algunes àrees.

Un dels primers problemes a què ha de fer front el nou equip de govern és la manca d'acabat de les obres de pluvials del carrer Concepció de Portocristo. Jaume Brunet (AIPC), que serà el nou delegat de Portocristo a l'Ajuntament de Manacor, comentava: «Ens hem trobat amb diversos problemes, un dels més greus és que s'han fet les obres de pluvials del carrer Concepció, enllaçant-les amb la zona de la Costa d'en Blau i ses Coves Blanques, i ara resulta que a aquesta zona no hi ha sortida, i, per tant, les aigües de les pluvials no tindran sortida, amb el greu problema que això suposa».

Aquest tema es va debatre a la comissió d'ahir, i es va decidir fer gestions urgents amb la Demarcació de Costes de Balears per modificar el projecte de reforma i prolongació de ses Coves Blanques, perquè aquest tengui en compte la manca de l'acabat dels pluvials del carrer Concepció i l'enllaç amb la zona de la carretera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.