algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La plaça de Santa Eulàlia es tancarà al trànsit durant tot l'estiu per obres

Solament podran accedir-hi des del carrer Cadena els residents i serveis públics

L'inici de les obres del pla Mirall en el centre històric de la ciutat comportarà aquest estiu el tancament de molts més carrers dels prevists en un principi per l'Ajuntament. Aquest és el cas del carrer Cadena, el tram que dóna accés a la plaça de Santa Eulàlia, la qual es vetarà al trànsit a partir del proper dilluns.

Com es va publicar la setmana passada, aquestes són les obres que quedaven pendents d'executar corresponents als projectes de millora de la xarxa de conduccions i paviment en els carrers confrontants amb la plaça de Sant Francesc.

Segons explicaren fonts de l'àrea de Manteniment de Cort, s'esperava l'arribada dels mesos d'estiu per posar en marxa les obres, tot d'una que acabassin les classes a les escoles i ocasionar menys molèsties als residents.

Ara, després de tancar el tram de Convent de Sant Francesc, es prohibirà el pas als cotxes a la plaça de Santa Eulàlia, que segons el responsable de Circulació, Joan Bauzà, només serà utilitzada per facilitar l'estacionament dels vehicles residents (Acires).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.