lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

La Policia atura la instal·lació d'una canonada dins el parc de l'Albufera

El consistori inicia un expedient sancionador a Fusosa, que diu que té permís

El batle entrant, Miquel Ramis, va ordenar ahir que es fes efectiu el decret de paralització de les obres que l'empresa concessionària del subministrament d'aigua a la Platja de Muro, Fuente Son San Juan SA (Fusosa), està portant a terme dins el parc natural de l'Albufera sense comptar amb la preceptiva llicència municipal.

El decret de paralització de les obres va ser signat per l'exbatle, Jaume Perelló, el 2 de juny passat. Però el fet de coincidir amb les eleccions ajornà la seva execució. Ahir, havien transcorregut cinc dies des que el Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Natura (GOB) denunciàs les obres «il·legals» que Fusosa continua fent dins el parc. Els conservacionistes recordaren a l'Ajuntament que des que varen fer la denúncia semblava que ningú no s'hagués mogut.

Ramis, però, actuà d'immediat enviant la Policia Local a paralitzar les obres d'excavació, col·locació de la canonada i el seu enterrament. Des de Fusosa, el gerent José de Luna no s'explicava el perquè s'havia muntant tal història per una sola canonada.

De Luna afegí que des del 26 de març passat té l'autorització de la Conselleria de Foment per poder fer la canonada, i des del 27 de maig té el vistiplau de Medi Ambient. «És una denúncia absurda», afegí. L'Ajuntament de Muro, però, no ho deu veure així perquè també li ha obert un expedient sancionador.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.