muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

El pla Mirall girarà damunt davall la zona de la plaça de Sant Francesc aquest estiu

Part del centre de Palma serà tallat al trànsit

El pla Mirall segueix el seu curs també durant els mesos d'estiu. En aquesta ocasió les obres es duran a terme a les rodalies de la plaça de Sant Francesc, ben el mig del cor de Palma.

Aquest és un dels projectes de millora de pavimentació i serveis que estaven pendents d'executar, a l'espera que es finalitzàs el curs escolar, segons afirmaren fonts de l'àrea d'Urbanisme a l'Ajuntament de Palma.

L'inici de l'obra tindrà lloc demà i per aquest motiu, a partir de les 08.00 hores, el carrer del Convent de Sant Francesc, que uneix la plaça amb aquest mateix nom i la plaça de Santa Eulàlia, quedarà tallat al trànsit rodat.

Segons explicà el gerent d'Urbanisme del Consorci Mirall-Palma Centre, Jeroni Sáiz, el projecte suposa obrir la voravia i calçada de l'esmentat carrer Convent i d'altres vies confrontants, per la qual cosa els vehicles que vulguin accedir a la plaça de Sant Francesc hauran de seguir un itinerari alternatiu per evitar penetrar en el tram prohibit.

El nou recorregut que funcionarà tot el mes de juliol i agost serà pel carrer Bonaventura, Posada de Lluc, plaça Josep Maria Quadrado, Can Troncoso i sortida per Ramon Llull fins que comencin les obres en aquest darrer carrer, quan es calcula haver acabat amb Sant Francesc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.