algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Riera jurà el càrrec de batle per als propers dos anys, quan Miquel Julià li prendrà el relleu

El pacte de progrés integrat per PSOE, UM i PSM donà suport ahir al socialista Miquel Riera com a batle de Felanitx per als propers dos anys. Al 2001 li prendrà el relleu el seu soci d'UM, Miquel Julià.

En una sala de sessions plena de gom a gom i gent expectant fins a l'escala, els portaveus de cada grup tingueren la paraula després del jurament de l'acta de regidor.

La candidata popular, Catalina Soler, tot i sent la llista més votada amb sis regidors i quedar a l'oposició, esmentà que el seu grup no posaria traves al desenvolupament del municipi i donà l'enhorabona al constituït equip de govern.

L'únic regidor electe de Coloms a la Sala, Jeroni Vidal, no es mostrà tan cordial. Aquest es va dirigir als integrants del nou pacte esmentant-los que queda coix ja que no han donat opció a l'entrada del seu grup.

Dels integrants del pacte de progrés, Miquel Julià apuntà que es constituïa un govern sòlid amb majoria nacionalista i va incidir que estava convençut que «aquest serà el camí encertat per Felanitx». Paraules que foren recollides pels nacionalistes, Jaume Binimelis i Pere Vicens.

El recent investit batle va prendre la vara de comandament de Jaume Obrador (PP), el més jove del nou consistori, ja que ell era el més gran de tots els membres. En el seu discurs, va prometre al consistori i al públic «dedicació, feina i honestedat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.