algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El Centre Sanitari de s'Illot s'inaugura un dia abans de l'expiració de la legislatura

La batlessa en funcions de Manacor, Catalina Sureda, inaugurà ahir migdia, el Centre Sanitari de s'Illot, el local del qual resta sense acabar. Amb aquest acte, Sureda aprofita fins al darrer moment, el període de legislatura que expira avui mateix.

La inauguració del Centre Sanitari de s'Illot, situat al carrer Camí de la Mar, fou presidida pel conseller en funcions de Sanitat del Govern balear, Francesc Fiol; pel vicepresident de l'Insalud, Joaquín García, i la batlessa en funcions de Manacor, Catalina Sureda.

El centre sanitari era un antic bar que restava sense utilitzar. Ara, compta amb una sala d'espera i dues de consultes sanitàries pels serveis dels metges, infermeres, així com cures i urgències. A més, hi ha un magatzem.

La Sala ha llogat el local per un milió i mig anuals. Per la seva banda, La Conselleria de Sanitat ha atorgat una subvenció de dos milions de pessetes.

Sureda ha posat de manifest que: «Hem considerat que aquest centre s'havia d'obrir durant l'estiu per raons òbvies, però a partir de dilluns serà un centre que funcionarà a ple rendiment com a unitat bàsica de salut durant tots els mesos de l'any».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.