algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
13°

La Benemèrita desmantella part de la banda del «Butrón» i n'arresta tres dels membres

Dos individus més han estat identificats, i s'espera que siguin detinguts aviat

La Guàrdia Civil ha aconseguit, a la fi, desclavar-se una espina que duia tant de temps ficada que ja supurava, i que de cada vegada coïa més. Els funcionaris encarregats d'investigar el cas de la banda del «Butrón», adscrits al Grup Local de la Policia Judicial de l'EDOA (Equip de Delinqüència Organitzada i Antidroga), han aconseguit arrestar tres dels membres de l'esmentada organització.

Aquest és el fruit de moltes setmanes d'investigacions, de tensió, de cercar desesperadament algun indici que els pogués conduir al punt on ara es troben. Les identitats dels tres detinguts corresponen a Frederika J., una eslovaca de 21 anys, Paulo Jorge D.S.M., de 36 anys i de nacionalitat portuguesa, i Paolo B., italià i de la mateixa edat. A més dels tres delinqüents que han caigut, Marco B., de 45 anys, i Mauricio R., de 23 tenen les hores comptades en llibertat, ja que han estat plenament identificats i la seva localització és qüestió d'hores.

Les tres persones arrestades varen ser trobades a l'aeroport de Son Sant Joan, quan es trobaven disposats a escapar del nostre territori. El parador dels altres sospitosos és per ara desconegut, però fonts de la Guàrdia Civil confirmaren que hi ha fonamentades esperances de concloure amb èxit una operació, que si bé s'ha fet esperar, comença a donar resultats satisfactoris després de molta de frustració.

Des del dia 13 de juny l'organització s'havia dedicat a «netejar» negocis de tot tipus, però sobretot benzineries. Poc després, veient que la Benemèrita havia organitzat dispositius de vigilància sobre aquests establiments, es decantaren per actuar a naus industrials ubicades en diversos polígons de tota l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.