algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

El PSM no donarà suport a CMS i la batlia de Santanyí serà per al PP en minoria

El PSM ha decidit no donar suport al partit de Cosme Adrover, Convergència del Municipi de Santanyí (CMS), perquè pugui presidir la batlia. Aquesta decisió deixa definitivament la presidència del consistori en mans d'un govern en minoria del candidat popular, Miquel Vidal.

Els nacionalistes arribaren a aquest acord, per unanimitat, el vespre de divendres passat després de valorar l'oferta per negociar un possible pacte amb CMS, tenint en compte «l'especial conjuntura política que es viu al municipi». En una comunicació escrita, el PSM exposa que «el dia de la constitució del nou consistori no es votarà cap altra candidatura a la batlia que no sigui la de la nostra cap de llista, Maria Antònia Burguera».

Partint d'aquesta condició, el PSM també expressa la seva disposició a parlar amb tots els grups polítics i no tanca la porta a possibles enteniments per governar el municipi, però reitera que, per fer-ho, la batlia no és negociable. Aquesta condició tancà ahir qualsevol possible acord amb el CMS i el seu cap, l'expopular Cosme Adrover, que rebutjà frontalment aquesta possibilitat en considerar: «No és assumible de cap de les maneres que la batlia sigui per a la llista menys votada. No queda una altra opció que el pròxim dia 3 cadascú es voti a ell mateix i surti batle en minoria Miquel Vidal».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.