cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Indignació del sector turístic per la destitució del director de l'aeroport

El substituirà el director de l'aeroport de Màlaga, Mariano Menor Muñoz, de 38 anys

Aeroports Nacionals i Navegació Aèria (Aena) ha fet cessar el director de Son Sant Joan, Pedro Meaurio, en plena crisi dels controladors i enmig de la temporada alta. El seu substitut serà el director de l'aeroport de Màlaga, Mariano Menor Muñoz, de 38 anys.

Gaspar de Vicente, director de Navegació Aèria, declarà ahir a Diari de Balears que es tracta d'una permuta entre dos directors ja decidida des de fa més d'una setmana. «S'han intentat ajustar al màxim les capacitats d'ambdós». De Vicente indicà que no hi havia cap relació entre la crisi dels controladors i la substitució de Meaurio. «El nou director de Son Sant Joan entrarà en el moment en què més es pot optimitzar la seva gestió, mentre que Meaurio s'encarregarà a l'aeroport de Màlaga d'una sèrie d'obres importants, tema en el qual ha demostrat ser un expert», indicà.

De la seva banda, Carlos Rodríguez, director de comunicació d'Aena, reiterà que «els canvis als aeroports de Palma i Màlaga ja estaven prevists». Rodríguez afegí que aquests relleus s'emmarquen en ajusts ja decidits amb anterioritat a les crisis actuals i que també afectaran els aeroports de Santiago de Compostel·la i Vigo.

Les reaccions del sector turístic foren immediates. El conseller en funcions de Turisme, José María González Ortea, lamentà l'anada de Meaurio. «Si Aena m'ho hagués consultat, hauria destacat els avantatges de mantenir-lo», afirmà, i es mostrà convençut que el seu substitut també tindrà la capacitat suficient per gestionar Son Sant Joan «malgrat que el canvi s'hagi produït en plena temporada».

González Ortea no volgué comentar la idoneïtat del moment elegit per Aena per a la substitució i destacà les bones relacions que ha mantingut Pedro Meaurio amb el Govern balear.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.