nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
27°

Un incendi causa desperfectes en el magatzem d'una escoleta de Sóller

La causa del sinistre és de moment desconeguda, però tot apunta a alguna imprudència comesa durant la nit

L'escoleta S'Horta de Sóller va patir ahir un incendi de petites dimensions, que afortunadament no causà desgràcies personals, i només produí alguns desperfectes de caràcter lleu en algunes de les aules. Segons informaren els Bombers, l'avís sobre el foc el donaren uns empleats de neteja del centre devers les 8.45 hores, ja que mentre desenvolupaven la seva tasca observaren com sortia fum per davall de la porta d'una estança que sol ser emprada com a magatzem de material.

Els funcionaris del parc de Sóller arribaren d'immediat al lloc, i després de 30 minuts d'intenses tasques d'extinció i refredament donaren per conclosa la seva sortida. Un portaveu d'aquest cos manifestà que s'havia produït una combustió lenta, però que en cap moment no s'havien detectat flames a causa de la manca progressiva d'oxigen dins l'estança, que es trobava perfectament tancada. La Policia Local contà a aquest diari que no havia estat necessari evacuar ningú perquè en detectar-se el sinistre les classes encara no havien començat.

La directora en funcions del centre, Catalina Garcia, declarà que a causa de l'incident una persiana havia quedat completament calcinada i diverses estances del centre havien estat afectades pel fum. Tot i això, Garcia va voler deixar clar que cap dels 33 infants d'entre 3 i 5 anys que acudeixen amb regularitat a l'escoleta va estar en perill en cap moment, i que l'incident no impedirà que avui se celebri la festa de final de curs. La causa del foc, que s'inicià la nit de dimecres, és desconeguda, però tot apunta que fou per una imprudència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.