algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
25°

Nins de dos i tres anys fan net un solar que Cort no volgué arreglar

Els infants de la guarderia Sant Pau hi organitzaran una jornada de tallers

Vint-i-quatre nins de dos a tres anys matriculats a la guarderia infantil Sant Pau, a la barriada de Son Dameto, netejaren ahir el solar que hi ha davant d'aquesta escoleta per poder organitzar-hi avui una jornada de tallers a l'aire lliure.

Els mestres de la guarderia havien enviat una sol·licitud a l'Ajuntament de Palma en què demanaven que es netejàs el solar. Com que ahir feia una setmana de la tramesa i no havien rebut cap contesta per part de Cort, els mestres amb el consentiment dels pares dels alumnes decidiren netejar-lo ells mateixos acompanyats dels menuts.

Segons la coordinadora de la guarderia Sant Pau, Antònia Cantarelles, «dia 3 demanàrem a l'Ajuntament que fes el favor de netejar el solar per poder realitzar-hi les activitats de final de curs. Ha passat més d'una setmana i ningú no ens ha donat cap mena de notificació ni afirmativa ni negativa. Malgrat que estiguin en campanya electoral crec que hi ha hagut temps per fer-ho. En teoria, aquest solar hauria de ser una zona verda, i ja veiem que no ho és, però també s'ha de reconèixer que no es poden deixar en condicions tan dolentes espais com aquest. Nosaltres pagam com si estiguéssim en una zona de luxe i així és com deixen els llocs on juguen els nins i al·lots».

Eren les onze del matí quan els 24 infants pujaren les escaletes de la guarderia San Pau amb les seves bates i preparats per fer una bona neteja. Les seves professores carregaren les eines més pesades i tots plegats entraren al límit del solar. «La neteja la feim per fer una diada de tallers. Teníem molt clar que nosaltres som els interessats en què aquest espai estigui net. Aquí tothom que vol fer activitats ha de fer feina. Nosaltres som una escola oberta i ja que aquí hi ha un espai a l'aire lliure molt gran és important poder gaudir-lo. Nosaltres demà (avui per al lector) tenim pensat fer-hi uns tallers de música, de reciclatge, de pintura, dinar com si estiguéssim en un campament i poder fer-ho a l'aire lliure és molt important».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.