cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Un ciutadà alemany mor ofegat en un gorg del Degotís, al torrent de Pareis

El cos d'Ulrich Acher Possin, de 50 anys, va ser trobat per una parella d'excursionistes

El cadàver del súbdit alemany de 50 anys identificat com Ulrich Acher Possin va ser localitzat ahir surant en un gorg del torrent de Pareis. La troballa la varen fer uns turistes també estrangers que realitzaven l'excursió de descens d'aquest perillós curs d'aigua.

Tot just haver trobat el cos inert d'aquest home davallaren a corre-cuita fins arribar al restaurant de la Calobra, des d'on avisaren el centre de coordinació d'Emergències de l'112. A causa del gran esverament que els produí la localització del cos, els excursionistes havien manifestat que hi havia un home ferit.

L'institut armat, que fou informat per aquest darrer organisme, coordinà una operació de rescat en la qual també participaren els parcs de Sóller, Inca i Can Picafort dels Bombers del Consell, membres de Protecció Civil, Policia Local d'Escorca i els mateixos agents de la Benemèrita.

L'alemany mort va aparèixer surant en un gorg del lloc conegut com el «Degotís», i les roques properes es trobaven plenes de sang. La Guàrdia Civil, que ha obert diligències sobre el cas, intenta determinar les causes d'aquest òbit, aparentment accidental. La víctima s'allotjava en un hotel de Peguera en companyia d'alguns companys seus de la mateixa nacionalitat.

S'ha pogut saber que dimarts al dematí es desplaçaren fins al municipi de la serra de Tramuntana i iniciaren el descens, però el que es desconeix és com quedà tot sol l'alemany, i per què els seus companys de trajecte no havien denunciat la seva desaparició, detall que resulta extremadament estrany.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.