cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Els Independents d'Artà fan balanç de quatre anys de feina per un poble viu

Han editat una publicació on es donen a conèixer i analitzen la seva tasca

«Fent feina de valent». Així és com en Montserrat Santandreu, batle d'Artà i candidat pels Independents, creu que surten bé les coses i així és com ben cert ho ha posat en pràctica aquest quatrienni que ara acaba. Essent a l'Ajuntament dematí i horabaixa, a excepció dels dimecres capvespre que sols se'l troba al mòbil.

Casat amb Antònia de ses Eres, fill de Montserrat de sa Torre i de Catalina des Claper, Montserrat Santandreu lidera per segon cop aquesta candidatura i amb seguretat a ell se li deuen part dels èxits i millores que s'han fet al municipi. I posats a comptar, arriben a omplir cinc planes.

Ara, amb motiu de la convocatòria electoral l'agrupació ha editat una publicació propagandista però que no dóna lloc a «massa» consideracions malèvoles. Àrea per àrea, l'equip de regidors que han fet feina amb ell fan l'examen del que han fet aquests anys pel poble.

Així mateix, un a un es van presentant els nous membres de la candidatura. Jaume Giscafrè, que ocupa el «poderós» número dos; Elvira Piris, la tercera d'una, segons afirma la publicació, «extraordinària» candidatura; Jeroni Ginard, el «repetidor»... Tots ells són també protagonistes d'aquestes planes, encara que ja siguin coneguts de tothom. Especial menció mereix la nostra metgessa. Francisca Piris, secretària d'organització del partit, ocupa una plana sencera d'informació a la qual posa de relleu la consolidació dels Independents i diu coses que, segons el batle, es poden escoltar perquè són veritat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.