cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Matas adverteix en el Terreno «del gran perill d'un futur d'esquerres»

El candidat al Govern convertí Grosske en conseller d'Economia o Treball

El president del Govern i candidat a la comunitat autònoma pel PP, Jaume Matas, advertí ahir en un míting celebrat a la barriada del Terreno sobre «el perill que representa per als nostres joves, la nostra terra i el nostre futur», el conjunt d'esquerres que es presenta com a alternativa al PP.

Amb aquest conjunt de partits, «que va des de l'esquerra més radical fins a la postura d'esquerra, qui ens pot assegurar "es preguntà" que no sigui Eberhard Grosske (candidat d'EU) el futur conseller d'Economia o de Treball d'aquesta comunitat?.

Matas continuà amb les preguntes. «Quines peticions faran Els Verds radicals d'Eivissa al PP? o quines condicions posarà el PSM, amb el seu fundamentalisme, al camp de la cultura i l'educació dels nostres fills?».

El president del Govern lamentà que a Balears no existeixi un partit que, com el PSOE a nivell estatal, sigui capaç de liderar una alternativa real al PP. «Al contrari, han demostrat que a l'hora de repartir-se les cadires, dóna la presidència del Consell Insular de Mallorca a la formació política amb menys vots».

Respecte del CIM, el cap de l'Executiu invità els assistents a recordar «el que ha fet el Consell durant aquests quatre anys», i enumerà, entre altres promeses incomplides pel Pacte de Progrés la pujada dels sous als funcionaris, «convertida en un còctel amb canapès» i, quant a la protecció del territori, «ha consistit a fer desastres urbanístics a tots els municipis on governen».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.