cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

Arresten un pertorbat per elaborar còctels molotov al polígon de Llevant

El sospitós pateix mania persecutòria i manipulava ampolles amb benzina

Funcionaris del Cos Nacional de Policia varen arrestar un individu, la identitat del qual correspon a Nasser A., de 41 anys i de nacionalitat francesa, acusat d'elaborar explosius amb la presumpta intenció d'atemptar contra persones o immobles.

El detingut havia estat observat en actitud sospitosa per una patrulla que efectuava tasques de vigilància rutinària per la zona del polígon de Llevant. Estava manipulant alguna cosa dins unes bosses de plàstic, i en observar la presència policíaca intentà marxar, deixant el que portava a terra. Els agents l'interceptaren, i inspeccionaren el contingut de les bosses.

Dins aquestes hi havia cinc ampolles de cervesa, dues encara plenes d'aquesta beguda alcohòlica i la resta que estaven preparades a manera de còctel molotov, és a dir, plenes de benzina i amb una metxa de paper, que havia estat feta amb torcaboques de paper. Entre el material inflamable intervingut també hi havia un barral amb tres litres i mig de benzina, que presumiblement hauria estat emprat per l'individu arrestat per fabricar més ampolles incendiàries.

Segons s'extreu del testimoni oferit per Nasser A. a la Policia en l'interrogatori que li va ser practicat a les dependències de la Prefectura Superior de Palma, delclarà que «vaig comprar la benzina per protegi-rme d'ells, perquè tenc por que no em facin mal. Sempre els trob per tot allà on vaig, i no és normal. Estic atemorit pel que em puguin fer», se suposa que es tracta d'una persona que pateix episodis d'esquizofrènia amb una contínua mania persecutòria, que li produeix un gran estat d'ansietat i nerviosisme, que habitualment desemboquen en por i reaccions violentes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.