algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

La gran fira reuneix 30.000 persones

Els comerciants del centre protesten per la manca de coordinació

La vuitena edició de la fira agrícola i ramadera de Manacor aconseguí reunir ahir més de 30.000 persones de tota la comarca que gaudiren d'un gran ambient festiu.

La batlessa de Manacor, Catalina Sureda, i el president del Govern, Jaume Matas, inauguraren puntualment l'aconteixement a primera hora del matí.

A aquesta edició es veié de tot. L'ambient polític fou palès per tot arreu. Però també comptà amb més expositors i visitants que mai, fins el punt que per apropar-se a la major part dels mostradors havia que fer cues.

En l'apartat de ramaderia i animals es pogueren veure des de les races autòctones més conegudes fins aus exòtiques i un estany artificial amb cignes.

La mostra de productes agrícoles també fou més lluïda que mai. Vins ecològics, formatges, ceràmiques, productes de jardineria fins i tot perfums naturals eren sols una petita part de la seva oferta.

Tot i aquest èxit, la fira també tingué el seu caire negatiu. La Policia Local topà amb serioses dificultats per distribuir els fires. Les obres de construcció dels aparcaments de la plaça Jordi Caldentey i del passeig de na Camel.la obligaren a que el mercat s'hagués d'instal.lar a la zona habilitada per vianants de devora la plaça Weyler.Fet que fou criticat pels comerciants del carrer Joan Segura que obriren els seus comerços esperant ser el centre de la fira, tal com s'havia decidit, i no veren ni un sol expositor. Aquests comerciants ja han anunciat que avui presentaran una protesta formal a la batlessa Sureda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.