cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

El passeig marítim s'inaugurà amb les protestes silencioses de veïns i botiguers

El president Matas recordà que aquestes inversions no lleven de fer-ne d'altres

La inauguració del passeig marítim del Port d'Alcúdia, ahir, no va sortir tan rodona com s'esperava. Els veïns i comerciants protestaren perquè no els agrada el resultat i perquè estan tips d'obres. Havien d'haver acabades fa estona, el passat 1 de maig, i fins el darrer moment no varen estar llestes. Ara, diuen que quequeda per fer quatre juntes i quatre acabats.

Les protestes, però, foren silencioses. Ningú no cridà, ni tampoc alçà el to de veu. Les pancartes penjades d'alguns balcons i també dels rètols de certs comerços parlaren per elles mateixes: «Prou de palmeres, prou de posar ciment». «Prou de promeses, compliu». «Pedimos jardines, pusieron adoquines». «Dragados, trabajos mal acabados». «Tot un conseller de Medi Ambient i no vol enjardinament». «Obres l'any que ve, això no ens va bé».

Alguns comerciants, fins i tot, i per fer més evident la seva protesta, tancaren les portes dels seus establiments quan passà la comitiva d'autoritats i arquitectes. Només un d'ells sortí a saludar el president del Govern.

Matas era conscient de les queixes abans de recórrer el passeig i destapar la placa inaugural. I és que el descontent ve d'enrere. Ell, però, de tot d'una deixà enlaire una pregunta: «Quins veïns? Perquè no són tots», afegí. Després explicà que l'execució d'aquest projecte responia a una decisió política.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.