algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

El jutjat obre les diligències sobre les restes humanes cremades al cementeri

La Guàrdia Civil va retirar ahir els ossos perquè siguin examinats pel metge forense

La jutgessa Ester Andreu, del jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Manacor, va procedir ahir a obrir les diligències sobre les restes humanes trobades al forn del cementeri d'Ariany, després que la Policia judicial de la Guàrdia Civil de Manacor aixecàs l'atestat.

Ahir matí, a instàncies de la denúncia formulada pel batle d'Ariany, Antoni Pascual (UM), membres de la Policia judicial es dirigiren al cementeri municipal per inspeccionar la zona. Els agents procediren després a retirar els ossos perquè puguin ser analitzats pel metge forense i trobar una explicació sobre aquest cas. D'altra banda, la Policia judicial està estudiant la possibilitat que l'ossera comuna hagi estat forçada encara que en un principi no s'han trobat indicis de cap tipus de maniobra a les barreres.

El director general de Sanitat, Joan Crespí, va manifestar que existeix la possibilitat que «alguna persona hagi procedit a la neteja del seu nínxol o tomba, s'hagi trobat els ossos i de manera ingènua els hagi tirat al forn sense anar a pensar amb la gravetat que es deriva d'aquesta actuació». Crespí ha restat bastant importància a aquest tema i ha explicat que «els ossos corresponen a una persona que va morir fa molts d'anys, quasi segur que es tractava d'una persona major».

El batle d'Ariany, Antoni Pascual, ha expressat que «estic tranquil perquè sé que l'Ajuntament ha actuat bé, així com les persones que s'encarreguen de la neteja del cementeri».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.