algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Més de 5.200 turistes han rebut les xerrades informatives de la Policia

La valoració feta pels responsables sobre aquesta iniciativa és certament positiva

La Unitat Territorial de la Platja de Palma de la Policia Local ha duit a terme en els darrers tres mesos una sèrie de 45 xerrades a turistes d'edat avançada arribats amb programes de viatge de l'Imserso. Segons s'ha calculat, més de 5.200 persones han assistit a aquestes «classes» informatives, orientades a prevenir-los contra l'acció de les plagues delictives de Mallorca: els «trilers», les clavelleres i els carteristes.

Amb la trobada amb un grup de turistes de nacionalitat francesa s'ha donat per finalitzat el cicle, encara que no es descarta perllongar-lo a la temporada estival, atesa la gran acceptació que ha tingut i la massiva afluència de visitants que rep cada estiu la Platja de Palma.

Entre el 18 de febrer i el 12 de maig, vuit hotels "Palma Bay, Lancaster, Helios, Bahía Park, Las Arenas, Java, Playa d'Or i Géminis" han concentrat l'activitat preventiva dels delictes abans ressenyats. La procedència dels jubilats que s'han beneficiat d'aquesta campanya és majoritàriament de caire estatal, encara que també s'ha informat grups de turistes alemanys i francesos.

La valoració feta pels responsables sobre aquesta iniciativa és certament positiva, tot i que deixen constància que és difícil obtenir-ne dades objectives sobre el seu efecte, atenent dades estadístiques presentades en dependències policíaques per persones que corresponen al perfil dels beneficiats, sobre delictes referents a l'acció de «trilers», clavelleres i carteristes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.