nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

L'Ajuntament sol·licitarà al Govern que cedeixi la impremta de mossèn Alcover

Així s'acordà en un ple que també acceptà els estatuts per crear la fundació pública

L'Ajuntament de Manacor va acordar, en la darrera sessió plenària ordinària mantinguda dilluns vespre i que va suposar el darrer ple de l'actual legislatura, sol·licitar al Govern balear que cedeixi al municipi de Manacor l'antiga impremta i els estris que el filòleg manacorí, mossèn Antoni Maria Alcover, va utilitzar per publicar les populars Rondalles Mallorquines.

Així mateix, el consistori en ple va aprovar els estatuts per a la creació de la Fundació Pública que rebrà el nom del fill il·lustre de Manacor, mentre s'estudia una ubicació definitiva per al monument en el seu honor que serà retirat de la seva actual col·locació a la plaça de Jordi Caldentey.

En la mateixa sessió plenària, el consistori va aprovar definitivament el Reglament de concessió d'honors i distincions de l'Ajuntament, introduint l'esmena d'un particular per la qual cap ciutadà no podrà ser nomenat fill il·lustre de Manacor fins que no s'hagin complert deu anys des de la seva mort.

Quant als fills adoptius, podran atorgar-se a aquelles persones que, sense ser naturals de Manacor, hagin realitzat una tasca exemplar i poc comuna en qualsevol aspecte de l'activitat humana a Manacor.

D'altra banda, el consistori va debatre detingudament l'aprovació definitiva reguladora de la protecció dels animals de companyia, i s'especificà que els ciutadans no podran passejar els seus cans sense corretja ni morral.

L'Ajuntament també va acordar l'aprovació del padró municipal d'habitants el primer de gener de 1999. El municipi compta amb 31.070 habitants que suposa un augment de mil persones respecte de l'any passat.

També es va aprovar la declaració del XX aniversari de les eleccions municipals del dia 8 d'abril de 1979 i l'organització d'una festa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.