algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Un rotweiller desfigura una nina de 5 anys a una granja de Maria de la Salut

Catalina Font, de cinc anys, acaronava un altre ca en el moment de l'atac

98966
Catalina Font Peñalver.

Catalina Font Peñalver, una nina mallorquina de 5 anys, es troba ingressada a l'UCI infantil de Son Dureta després de resultar ferida de gravetat el dissabte capvespre com a conseqüència de l'atac d'un ca de raça rottweiller que li va desfigurar la cara.

El brutal incident va tenir lloc a la granja de cans que té la seva família als afores de Maria de la Salut, molt a prop del cementeri. La nina estava acaronant un pastor alemany en el moment que el rotweiller va atacar-la. La granja conté a l'actualitat devers 110 cans de diferents races. Segons va informar ahir l'Associació d'Ambulàncies Insulars els fets es varen produir devers les 19.00 hores d'ahir després que la petita Catalina insistís als seus pares per visitar el centre caní anomenat Can Colomet. Després, va arribar la desgràcia.

La petita va ser traslladada pels seus mateixos pares a l'Hospital de Manacor, els responsables dels quals, a causa de la gravetat de les ferides que sofria a la cara varen decidir que fos atesa a l'hospital Son Dureta de Palma.

La nina presentava una notable pèrdua de massa facial i mandibular en el rostre i múltiples lesions en el tronc i esquinçament a la zona lumbar. L'operació quirúrgica es va dur a terme devers les 22.30 del dissabte per tal d'intentar la reconstrucció del rostre. Catalina Font va quedar ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l'esmentat centre. Efectuada l'operació, la nina evolucionava favorablement dins de la gravetat, informaren fonts de l'hospital Son Dureta. Els metges que varen dur a terme l'operació esperen que, si continua responent favorablement al tractament, després de la intervenció, la nina podrà passar a planta en les pròximes 24 o 48 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.