algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
17°

El PP presenta una llista poc renovada a les eleccions i deixa fora Puche

El regidor anirà com a número 22 a la llista del partit a les autonòmiques

El comitè electoral del Partit Popular (PP) de Manacor va fer pública ahir la llista que presentaran els populars als comicis que tindran lloc el dia 13 de juny. A la candidatura, segons explicacions de la presidenta del comitè local i candidata a la batlia, Catalina Sureda, s'ha intentat ajuntar «gent que compta amb experiència política amb gent nova que suposi una renovació a l'Ajuntament».

Els deu primers llocs de la llista estaran integrats per Catalina Sureda Fons, Gabriel Gibanel Perelló, Rafel Nadal Homar, Isabel Febrer Gelabert, Joan Barceló Matas, Rafel Nicolau Girart, Nicolás Gómez Sureda, Jaume Darder Ribot, Joan Miquel Sansó i Miquel Suñer Febrer.

Encara que inicialment es va comentar la possibilitat que Eduardo Puche Castillejo (CM) formàs part de la candidatura a les municipals, la seva no inclusió a la llista va provocar tot tipus de comentaris. Per tal de descartar rumors, Puche Castillejo va convocar una conferència de premsa i va afirmar que després d'haver parlat detingudament amb la batlessa Sureda, ha optat per treballar al PP des del número 22 a la llista del partit conservador a les autonòmiques.

Segons Puche, «en cap moment hem parlat de càrrecs, el que tenc molt clar és que no tenc el do de la ubiqüitat i per tant m'he estimat més optar per l'opció que representa per a mi un major repte: poder fer feina amb el Partit Popular en l'àmbit autonòmic». Puche, que augura que «un pacte de centre dreta governarà la pròxima legislatura», no va voler fer sang i va evitar en tot moment de parlar sobre la composició de la llista popular amb vista a les eleccions locals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.