muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Condemnen a 21 anys de reclusió l'home que abusava de les tres filles

Les menors eren amenaçades i agredides pel progenitor si posaven resistència

Francisco Calvo Paredes, de 52 anys, va ser condemnat ahir per l'Audiència de Palma a complir una pena de 21 anys de presó per haver abusat de les seves tres filles, menors d'edat, alhora que li retirà la pàtria potestat sobre la més jove de les tres, que encara és menor d'edat.

L'acusat havia estat denunciat per les víctimes l'any passat. Els fets començaren l'any 1991, quan la major de les germanes tenia dotze anys. La sentència reflecteix que el pare li introduí un dit dins la vagina mentre dormia i li manifestà desigs de mantenir relacions sexuals amb ella. La menor va ser obligada a masturbar el seu progenitor, alhora que patia tocaments lascius per tot el cos. Si es negava a complir les exigències paternes, aquest l'amenaçava d'agredir la seva mare o castigar-la sense sortir de casa. La menor, en complir els 16 anys, abandonà el domicili familiar, i va ser així com començaren els abusos a la segona filla, que aleshores comptava 15 anys.

Aquesta va ser sotmesa a les mateixes vexacions que la seva germana gran, i quan s'hi resistia era agredida amb brutalitat per l'acusat. En una ocasió intentà mantenir relacions sexuals amb ella a l'interior de l'autocar que conduïa habitualment. La menor abandonà, com ja havia fet anteriorment la seva germana gran, la casa familiar als 16 anys. A causa d'això la petita de la casa, d'11 anys, patí també els abusos paterns, que cessaren en presentar les víctimes la denúncia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.