algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Intenten agredir el regidor Torres per haver fet tancar la Feria de Abril

El batle Rotger ordenà que en tallassin l'electricitat per fer complir l'horari nocturn

La Feria de Abril d'Inca havia començat amb polèmica i es va tancar amb polèmica, i també amb violència al carrer, de la qual, fins i tot, en va sortir malparat el regidor municipal Rafel Torres.

Els fets es varen produir la matinada de dissabte a diumenge, quan, passades les quatre, el batle, Pere Rotger, va ordenar el tancament de les casetes del recinte firal tal com s'havia acordat. L'ordre del batle, emperò, no va ser respectada i la bulla i la festa varen continuar com si res. Rotger decidí prendre mesures més dràstiques i en va fer tallar el subministrament elèctric. Al batle l'acompanyaven en aquell moment els regidors Rafel Torres i Joana Rosselló, que quedaren una estona més en el recinte firal.

L'ordre de Rotger va generar irades reaccions de protesta dels propietaris de les casetes i dels clients que hi feien festa, que no trobaven just que s'hagués de tancar. Tant es va encendre la situació que alguns començaren a insultar els regidors Torres i Rosselló. El primer s'acostà a la gent i els demanà que es tranquil·litzassin. Tot i això, només aconseguí que augmentàs la tensió, fins que un jove es llançà damunt seu i intentà agredir-lo. El regidor reaccionà a aquest atac defensant-se i llevant-se'l materialment del damunt. Tot just després, la Policia Local i la Guàrdia Civil hi intervingueren separant l'agressor.

El batle, Pere Rotger, va reconèixer ahir públicament que «la Feria se'ns ha desbordat totalment». Per aquest motiu, Rotger explicà que per a la propera edició se'n canviaria la ubicació i es traslladaria al quarter General Luque o bé a un solar del polígon industrial on molestassin els veïns. En aquest sentit, Rotger va enviar ahir una carta a tots els veïns en què els demana disculpes pels renous i les molèsties produïdes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.