algo de nubes
  • Màx: 13.84°
  • Mín: 7.77°
13°

Ja es pot demanar cita prèvia al Govern per fer la declaració

Madrid ofereix els serveis de l'Agència Tributària

Avui comença la campanya Renda Àgil d'enguany, corresponent a l'exercici de 1998, organizatda pel Govern balear, que té la particularitat d'aplicar els beneficis fiscals aprovats per l'Executiu autònom als quals poden acollir-se els residents de les Illes.

El conseller d'Economia, Antoni Rami, presentà ahir la campanya després d'haver firmat un conveni amb sis entitats financeres amb l'objectiu d'organitzar una estructura que acceleri la formalització dels tràmits als contribuents i agilitzi les devolucions. De fet, segons va explicar Rami, les primeres devolucions començaran a rebre's el mes de maig.

Els interessats a utilitzar aquest servei del Govern poden telefonar al telèfon 900-700012 avui mateix per demanar la cita prèvia i dirigir-se a Ifebal al Polígon de Llevant. Per tal de facilitar el transport dels usuaris, el Govern ha arribat a un acord amb l'EMT que posarà dues línies des de la plaça d'Espanya i la porta de Sant Antoni fins al recinte d'Hisenda.

D'altra banda, demà també es podrà demanar cita prèvia a l'Agència Tributària per fer la declaració al telèfon 901-223344, segons informà ahir el secretari d'Estat d'Economia, Juan Costa. Segons les previsions, a nivell estatal utilitzaran aquest servei 2'5 milions de persones i els requeriments seran atesos per dues plataformes telefòniques a Madrid i Barcelona amb cobertura per tot el territori de l'Estat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.