nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Foment construirà un passeig a la carretera quan es faci la variant

L'Ajuntament i els tècnics de la Conselleria estudiaran el perfil del projecte

La Conselleria de Foment s'ha compromès en dur a terme les obres d'embelliment de l'actual carretera tot d'una que es construeixi el projecte de la variant.

El batle de Vilafranca, Joan Bauçà (PSM), es va reunir dimarts passat amb el conseller de Foment, Joan Verger (PP) per tractar la problemàtica de la carretera de Palma que passa dins el poble.

Bauçà ha explicat que l'única cosa positiva que va sortir de la reunió «ha estat el seu compromís d'embellir l'actual carretera i ha destinat el tècnic de carreteres Manuel Pérez Ribas perquè faci el projecte».

Bauçà es mostra satisfet perquè «l'embelliment és una antiga reivindicació que anam demanant sovint perquè Vilafranca no perdi l'encant que té actualment amb els punts de venda a la carretera. De fet, la nostra intenció és que el desviament de la carretera no pugui afectar els comerços que estan instal·lats a l'actual».

La idea que el batle Bauçà ha exposat a Foment per confeccionar l'embelliment de la carretera consisteix a fer un passeig per a vianants des de la variant cap a dins el poble, construir unes àmplies voravies i instal·lar jardineres i bancs perquè la gent es pugui passejar i seure. En definitiva, fer una entrada més garrida al poble».

D'altra banda, el batle critica que encara no s'han instal·lat tots els semàfors que tenen demanats per instal·lar a la carretera actual. «Pareix que no hi ha voluntat política d'arreglar les coses, crec que ni tan sols han encomanat els semàfors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.