algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Un incendi destrueix el magatzem d'una fàbrica de paper reciclat a Marratxí

No es descarta que el sinistre hagi estat intencionat

El magatzem d'una de les més importants fàbriques de reciclatge de paper de Mallorca va quedar ahir completament destruït com a conseqüència d'un espectacular incendi, l'origen del qual està sent investigat per la Guàrdia Civil. El foc, però, no va causar danys humans. La nau, que pertany a l'empresa Isma 2000, situada en el polígon industrial de Marratxí, va sofrir important danys per l'acció de les flames. Les pèrdues no han estat quantificades però son molt elevades.

El sinistre es va iniciar poc abans de les dues del migdia d'ahir. Segons se sospita, el foc va començar en unes bales de paper acumulades a l'exterior de la nau. Aquest material tan inflamable va fer que l'incendi es propagàs amb gran rapidesa. Un ampli dispositiu dels Bombers de Palma i del Consell Insular, va haver de fer feina durant tot el capvespre d'ahir per controlar el foc, que va produir una gran columna de foc que es podia detectar des de diversos quilòmetres de distància. Segons sembla, la nau cremada no tenia sistema contraincendis.

Els bombers varen evitar que les flames es propagassin a una nau veïna d'una altra empresa que en alguns moments va córrer el perill de ser destruïda. En l'extinció del foc varen participar efectius dels Bombers de Palma, Calvià, Sóller, Calvià, Llucmajor i Inca. Durant tot el vespre va romandre un grup de guàrdia per tal que el foc no reprengués. Aquest mateix grup es va encarregar de banyar amb aigua tot el volum de paper de la fàbrica com a mesura de precaució En l'extinció, també va col·laborar-hi l'empresa Emaya, la presidenta de la qual, Maria Crespo, va estar present en el lloc dels fets.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.