algo de nubes
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

El PSIB no ha rebut del Govern la documentació sobre l'Oficina Educativa

La Conselleria d'Educació afirma que els l'ha enviada

El portaveu socialista en matèria d'Educació, Andreu Crespí, confirmà ahir a Diari de Balears que pensa demanar empara al president de la Cambra autonòmica si no rep abans de dilluns la documentació exigida sobre l'Oficina d'Informació Educativa. Crespí demanà aquesta documentació en el darrer ple de la legislatura al conseller d'Educació, Manuel Ferrer.

Amb una pregunta parlamentària, Crespí demanà a Ferrer que demostràs per escrit i abans de cinc dies hàbils "el termini expirà ahir" la legitimitat de la contractació de la unió temporal d'empreses Maser/GSB per gestionar aquesta Oficina d'Informació Educativa, ubicada en el carrer de General Riera de Palma.

Des de la Conselleria s'ha adreçat a aquest diari la portada de la resposta escrita, amb data del 7 d'abril, provant que efectivament s'han satisfet les exigències del diputat i secretari general del PSIB-PSOE. Per tant, tot apunta que aquesta qüestió no està tancada.

Andreu Crespí acudí al Registre Mercantil per tal de conèixer la filiació d'aquestes empreses contractades: la resposta escrita fou que cap de les dues no hi constava. Dia 30 de març, el conseller Ferrer explicà al ple de la Cambra que era possible que les empreses hi estiguessin registrades, no amb el seu nom comercial sinó amb la filiació dels propietaris. Aquest extrem, segons explicà Crespí posteriorment, ja fóra «suficient com per declarar la nul·litat del contracte».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.