cielo claro
  • Màx: 16.03°
  • Mín: 7.61°
15°

L'oxigen emprat per les submarinistes de sa Ràpita podria haver estat intoxicat

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Manacor, encarregada de la investigació per la mort de les dues submarinistes en aigües de sa Ràpita, han llençat una nova hipòtesi. S'està comprovant el contingut de les bombones d'oxigen que empraren les dones durant la seva immersió, ja que se sospita que l'oxigen podria estar intoxicat.

Les fonts consultades asseguraren que només es tracta d'una hipòtesi de treball, però que compta amb possibilitats d'arribar a consolidar-se. El GEAS (Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques) està verificant si les botelles havien estat revisades pels tècnics de l'empresa de busseig que havien contractat les difuntes.

L'informe del forense encarregat de practicar l'autòpsia de les dues víctimes encara no ha estat fet públic, però s'espera que les dades siguin molt profitoses. En un principi es creia que María Àngeles Romero, de 28 anys, s'havia espantat dins l'aigua i havia pujat massa aviat, afectant-li així la descompressió, però amb aquesta nova possibilitat s'explicaria a més que la seva companya se'n veiés també afectada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.