algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

El Suprem obliga a revisar el projecte d'ampliació del nàutic de s'Estanyol

El TSJB ho rebutjà i ara haurà d'analitzar les al·legacions dels veïns

El Tribunal Suprem obliga a revisar l'aprovació definitiva del projecte modificat d'ampliació de les instal·lacions del club nàutic de s'Estanyol.

Així es desprèn d'una recent sentència de l'alt tribunal dictada sobre un recurs de cassació, arran d'una sentència prèvia del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJB) que declarava inadmissible analitzar aquesta aprovació.

El recurs fou interposat per l'associació de veïns d'aquest nucli costaner contra la decisió del Govern balear.
D'aquesta manera s'obliga el TSJB a tornar admetre a tràmit el recurs que rebutjà i a analitzar les al·legacions presentades per aquest col·lectiu en el seu dia.

El Suprem entén que es podia acatar el projecte sense necessitat d'haver d'esperar a la concessió administrativa per part del Govern. La tesi fou defensada per l'advocat Antoni Marroig.

Tot i la resolució favorable als veïns, el misser no volgué fer cap tipus de declaració, doncs tindria transcendència social i podria causar indefensió.

L'existència d'aquesta sentència fou posada de manifest pels portaveus dels grups de l'oposició de l'Ajuntament de Llucmajor, Antoni Garcies (PSOE), i Antoni Llompart (PSM), que manifestaren la seva satisfacció i la dels veïns.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.