nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

Els propietaris invertiran 150 milions en la construcció del nou Cappuccino

Continuen les negociacions amb Gesa per rebre la indemnització

La direcció de la cafeteria Cappuccino invertirà prop de 150 milions de pessetes en la remodelació de l'establiment. Aquestes despeses seran assumides en exclusiva pels propietaris del local, ja que encara continuen les negociacions amb Gesa per rebre una possible indemnització derivada de l'explosió de gas que es va produir el 27 de setembre i que causà la mort d'un treballador i ferides a 40 persones.

Segons informaren els propietaris, el nou cafè serà molt diferent al que hi havia abans del sinistre. Els canvis seran «espectaculars» i l'estil barrejarà l'esperit clàssic d'aquesta cadena de cafeteries amb nous elements més modernes. Els propietaris volen obrir el nou Cappuccino a final de juliol, ja que el dia 27 d'aquest mes de l'any 1995 es va inaugurar per primera vegada. De fet, les tasques de desenrunament ja fa mes de deu dies que han començat.

La direcció del local afirmà que no tenen por que hi hagi psicosi entre els clients. «Tenim assolit aquest risc "digué" que una vegada obert, la gent no véngui». Malgrat això, confien a recuperar la seva clientela habitual. Entre les novetats que caracteritzaran l'estil del Cappuccino destaquen un passadís amb vidres a cada costat que conduirà els clientes dins del local. A l'estiu, els vidres de les dues plantes de la cafeteria s'obriran mitjançat un sistema hidràulic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.