algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
15°

La presidència del PP juga a dues bandes amb els aspirants a la batlia

Ofereixen a Adrover anar al capdavant, però manté la candidatura de Vidal

Els presidents regional i insular del Partit Popular, Joan Verger i Jaume Font, s'entrevistaren ahir amb Miquel Vidal i Cosme Adrover, per separat, en la seu del partit a Palma. L'Executiva popular oferí a Adrover anar al capdavant de la llista municipal de Santanyí, però amb un requeriment: Miquel Vidal com a segon.

Com informàrem ahir, el comitè local del PP de Santanyí elegí Vidal per encapçalar la llista del 13 de juny. Adrover, batle del municipi des de fa 20 anys, anuncià immediatament la seva intenció de presentar-se a les eleccions amb una candidatura independent.

Adrover explicà ahir que rebutjà la proposta dels dirigents populars perquè «no puc acceptar componendes», i explicà que «si ho accept, el meu equip se n'anirà del partit». Segons afirmà Adrover, «m'insistiren en tot moment perquè no me n'anàs. Malgrat això, jo els ho vaig dir ben clar, si vosaltres em feis mal jo us en faré a vosaltres. Jo estic per sobre de vosaltres».

La convicció del batle en les seves possibilitats de revalidar per sisena vegada consecutiva la majoria absoluta a les eleccions sembla que obligà a calmar els ànims dels presidents insular i regional, que esbrinaren una proposta que passa per l'autonomia del partit a Santanyí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.