nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Joan Verger fa una crida a la unitat del PP i a tancar la crisi pitiüsa

El president popular no vol parlar de les llistes per Mallorca

Joan Verger, president del PP-Balears, va fer una crida ahir a concentrar tots els esforços per solucionar la crisi del partit a les Pitiüses i tancar les llistes electorals a tots els municipis de les Illes. Verger exigí la unitat del partit i que no es parli de les persones que figuraran en la candidatura a comunitat autònoma abans que no acabi l'actual període de sessions. Verger opina que, en cas contrari, el PP s'arrisca a perdre les eleccions.

L'anàlisi de la situació a Eivissa i Formentera que fa del president dels conservadors illencs és que aquesta complica molt l'obtenció de la majoria absoluta a la Comunitat Autònoma. A Eivissa, les «espases» continuen ben altes en el litigi que enfronta els partidaris de Pere Palau i d'Enric Fajarnés per substituir Antoni Marí Calbet en la presidència del Consell Insular.

Si a aquests enfrontaments interns que fins ara no s'han pogut apaigavar s'afegeix que a Formentera les possibilitats de fer una candidatura conjunta amb els independents continuen sent molt difícils, s'entén la preocupació de Joan Verger, ja que, concorrent en solitari el Partit Popular difícilment podrà obtenir l'escó de la pitiüsa menor davant una esquerra que es presenta unida.

Joan Verger es negà ahir a fer qualsevol declaració sobre la composició de la llista per Mallorca al Parlament balear i insistí que no era el moment de parlar de la qüestió. Verger exemplificà amb ell mateix: «Puc ocupar qualsevol posició i fins i tot no anar-hi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.