muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Les tarifes de les escoletes municipals es mantenen per sota de l'IPC del 99

L'àrea d'educació obrirà quatre escoletes per als mesos de juliol i agost

El regidor d'Educació a l'Ajuntament de Palma, Jordi Llabrés, informà ahir de les noves tarifes que el Patronat Municipal d'Infants aplicarà per al curs 1999-2000. Així, mentre que les quotes de garantia social es mantenen i els preus oscil·len entre les 1.900 pessetes i les 7.600, les tarifes normals pugen per sota de l'IPC, és a dir, una mitjana de l'1'8 per cent.

«Les tarifes de garantia social fa tres cursos que no es toquen i n'han sortit beneficiats uns 350 alumnes. I pel que fa a les altres quotes, val a dir que només experimenten un increment en funció de l'IPC del 1999; això fa que les quotes de les escoles municipals estiguin per sota de la quota mitja dins el sector privat al mercat», valorà Llabrés.

D'altra banda, el regidor anuncià que en el pròxim Consell del Patronat Municipal s'aprovarà la introducció d'una nova quota de 11.000 pessetes, per l'assistència social (estada i alimentació d'un infant) la renda familiar del 1998 del qual sigui igual o inferior a 1.454.669 pessetes.

El cap del departament d'Educació explicà també que enguany s'obriran quatre escoletes del 15 de juliol fins al 31 d'agost, per tal d'atendre aquells nins amb pares que treballen tot l'estiu. L'estiu passat es dugué a terme una prova pilot en dues escoletes i fou un èxit. La del polígon de Llevant aplegà 55 nins de 0 a 5 anys i l'escoleta de l'Arenal, 30 més, fet que els porta a repetir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.