algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Els veïns recullen firmes perquè el poliesportiu es digui Margalida Fullana

La proposta fou registrada ahir a l'Ajuntament amb el suport de 382 persones

Un grup de veïns del municipi de Sant Llorenç ha remès una carta al batle, Mateu Puigrós, en què proposa que el poliesportiu, que encara es troba en obres, tengui el nom de l'esportista llorencina Margalida Fullana.

La proposta és acompanyada de 382 firmes. Els veïns argumenten que «des de sempre, els pobles han recompensat els personatges que més han destacat en una determinada activitat atorgant-los noms de places, carrers, construccions, etc». La carta diu que «a Sant Llorenç tenim un poliesportiu a punt d'acabar i que no té nom». Els veïns opinen que si li donen un nom, aquesta construcció tindrà més categoria que si rep la denominació de la zona es Moleter.

El col·lectiu coincideix que «hauria de ser el nom d'un esportista que més hagi destacat en el poble».
Els veïns proposen l'esportista Margalida Fullana per apadrinar aquesta construcció. «Ella, amb només 26 anys i exercint la seva professió, corredora de mountain bike, ja ha recollit premis de la importància d'un tercer lloc en el campionat del món. Ha fet conèixer el nom del nostre poble, Sant Llorenç des Cardassar, arreu de tot el món».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.