algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 20°
28°

Roig torna a obrir el debat a Cort amb la reforma interior de Can Maiol

Els socialistes presentaren ahir la seva proposta d'ampliació del camí

El projecte d'ampliació del camí de Can Maiol, "que suposava l'expropiació d'uns set habitatges del barri", torna a ser motiu d'actualitat, gràcies al partit socialista de l'oposició a l'Ajuntament de Palma.

El candidat a batle pel PSIB-PSOE, Antoni Roig, va reprendre ahir el polèmic cas amb la presentació d'una alternativa a aquest projecte. Així ho varen pactar l'equip de govern popular i els grups municipals de l'oposició en el ple del passat 29 de desembre, ara fa dos mesos. El batle de Palma, Joan Fageda, es va veure aleshores pressionat per les queixes i peticions dels veïns de Can Maiol, que acudiren indignats a la sala de plens de Cort a protestar contra el pla previst. Fageda es va comprometre a no executar el Pla especial de reforma interior (Peri) de Can Maiol, que havia estat aprovat justament el dia abans amb els vots del seu partit, fins que rebés propostes alternatives dels partits oponents.

La reforma que preveia ampliar a quatre carrils el camí que connecta amb el carrer Aragó, comportava la demolició de les plantes baixes d'aquell tram del barri, fet que amoïnava els veïns residents, que insistiren en la necessitat d'arreglar el camí però sense perjudicis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.