algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

UM es retira com a acusació a la causa penal de ses Covetes contra l'exbatle

La demanda contra Guillem Mas s'interposà per un presumpte delicte de falsificació en document públic

Unió Mallorquina s'ha retirat com a acusació particular en la denúncia contra l'Ajuntament per un presumpte delicte de falsificació en document públic pel que fa als plànols dels 68 apartaments de ses Covetes.

En aquesta denúncia penal, interposada davant el jutjat de primera instància número 1 de Manacor, figuraven com a imputats l'exbatle de Campos, Guillem Mas (Unió Campanera), l'arquitecte municipal, Cosme Garcies, i els secretaris Francesc Nolla i Sebastià Portell.

L'argument exposat per UM per retirar la denúncia és que la Fiscalia no té intenció d'acusar els imputats i el jutge probablement arxivarà el cas.

La interposició d'aquesta denúncia tingué lloc l'any 1994 quan aparegueren a l'Ajuntament de Campos dos plànols diferents de les normes subsidiàries d'aquest indret amb el mateix segell i data.

En un d'ells, la urbanització Torre Marina de ses Covetes apareixia com a sòl urbanitzable i per tant, els 68 apartaments serien il·legals en estar situats a 20 metres de la mar. Però a l'altra, el sòl de la urbanització apareixia com a urbà, en què és viable la construcció dels apartaments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.