nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Arxiven la denúncia de la dona que dugué la grossa de Nadal a Palma

Dos oncles l'acusaren de no entregar-los-en dos dècims premiats

L'Audiència de Palma, en una resolució dictada pel jutge Eduardo Calderon, ha decidit arxivar la denúncia que presentaren dos familiars contra la dona que, el 1997, va dur de Granada a Palma la grossa de Nadal.

La denúncia la varen presentar dos familiars que acusaren la dona, neboda seva, d'haver-se quedat amb dos bitlles premiats. L'acusada, que treballa en una gran superfície comercial, va viatjar a final de 1997 a Granada, ciutat on són naturals els seus pares. Els seus familiars li havien encarregat que compràs una quantitat determinada de números de loteria de Nadal. Comprà 42 mil pessetes en bitllets. Les participacions les va repartir entre els seus familiars i els seus companys de treball. El número va sortit premiat i la sort va repartir entre els afortunats 420 milions de pessetes.

No obstant això, un germà del pare de la jove va presentar una denúncia davant la Justícia, afirmant que la seva neboda no li va entregar el número de Nadal que li havia encarregat. A aquesta denúncia es va sumar després la d'una tia de la jove, que afirmà també que la seva neboda s'havia quedat un altre dels dècims. La denúncia va ser investigada per la brigada de Delinqüència Econòmica de la Policia.

La jove denunciada, que ha estat defensada per l'advocat Pau Torres, va negar que es quedàs els bitllets que li reclamaven els seus dos oncles, que presentaren la denúncia pocs dies abans que els número caducassin. La Policia presentà al jutge un ampli informe, de més de 50 planes, en què s'afirma que no existeix la possibilitat que els dècims s'hagin perdut, ja que tots els que resultaren premiats havien estat cobrats i que la denunciada hagués cobrat els números que els seus parents reclamaven.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.