algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Més vehicles que carretera

Milers de cotxes col·lapsaren ahir els accessos de Sóller per anar a veure la neu

Els milers de ciutadans que ahir es varen desplaçar amb els seus vehicles per la carretera de Sóller en direcció al puig Major per anar a veure la neu provocaren un col·lapse circulatori monumental que va durar fins el vespre, segons informà la Guàrdia Civil de Trànsit.

Les hores més problemàtiques varen ser de les 12 a les 17 hores ja que varen coincidir vehicles que pujaven, altres que volien baixar i molts d'altres que estaven aparcats de manera caòtica enmig de la carretera. A les 21 hores encara no s'havia normalitzat el trànsit.

Les retencions varen començar en el túnel en direcció cap a Sóller. La Policia Local de Sóller es va veure desbordada davant la situació de col·lapse. També hi va haver grans retencions a la carretera que connecta Andratx amb Pollença. En aquest sentit, molts de turismes varen quedar aturats a l'altura del gorg Blau i Cúber. Tot això va provocar coes quilòmetriques de cotxes. La carretera de Sóller cap a Lluc es va ressentir de l'allau de cotxes, no de neu, que va haver de suportar. Les retencions es varen agreujar encara més a causa d'alguns accidents que es varen produir, la majoria sense importància pel que fa a l'estat dels ferits.

Entre els sinistres va destacar la topada de dos vehicles dins del túnel del puig Major que va ocasionar vuit ferits lleus i produí un caos impressionant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.