muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

De zelador de ses Escoles a femater de Bahías

Joan C. Huguet participà a la mobilització dels pares i el sendemà se li notificà el trasllat

Un dia després d'haver participat a la mobilització dels pares i alumnes de ses Escoles, passà de ser zelador del centre a femater de Bahías.

Joan Carles Huguet és treballador laboral de la brigada de l'Ajuntament des de fa quatre anys i té una filla inscrita en aquest centre. Tot el curs passat va estar com a zelador per mor de la malaltia de l'antic conserge. I ara, des de fa prop d'un mes, va tornar a ser reclamat per la direcció del centre.

Per tal de participar a la mobilització va complir amb tots els tràmits obligats. Des del departament de Recursos Humans de la Sala es donà el vistiplau a la seva lliurança. A més, també ho va comunicar verbalment al seu cap de servei, Manuel Almagro, que s'hi va avenir.

Ahir matí el batle, Gaspar Oliver, no va saber explicar el motiu del trasllat d'aquest treballador encara que afirmà que realitzaria les gestions pertinents per esbrinar el que havia passat.

No obstant això, des del primer moment, el batle deixà clar que «l'Ajuntament té tot el dret a traslladar els membres de la brigada d'un lloc a l'altre segons les necessitats», afegint que «alhora anam escassos de personal perquè no hem aprovat l'oferta de treball públic i potser l'havien de menester per fer contenidors nets». Tot i això, s'ha designat una altra persona de la brigada per fer de zelador al centre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.