nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

La plaça més mala de pagar ara ja ha de menester una important millora

El PSOE encarrega un projecte per reformar el paviment de Ca les Munnares

La plaça que va posar en perill l'estabilitat financera de Pollença i que de fet ha resultat ser la més cara dins la història d'aquesta localitat ara ja necessita d'una important reforma.

El paviment de la coneguda com a plaça de Ca les Munnares està tot esfondrat. Però no tot s'acaba en el paviment, la il·luminació tampoc rutlla així com toca. Hi ha dies que la plaça està tota a les fosques perquè com va dir el regidor responsable, de Vies i Obres, Pere Capó, «la humitat ha anat menjant-se el fils elèctrics i ara miram de trobar-hi solucions». També, des de l'equip de govern, s'excusen dient que a molts de veïns la llum que fan els fanals els molesta. No obstant això, cal recordar que la plaça de Ca les Munnares es va inaugurar el 21 de febrer de 1993 i, fins ara, ningú mai dins l'Ajuntament no havia comentant que els veïns es queixassin d'un excés de claror. També s'ha de dir que, a més dels fils també han petit les mampares dels fanals, moltes han hagut de ser retirades perquè el ferro que les aguantava s'havia rovellat fins a tal punt de deixar-les penjades al seu aire.

D'entrada, l'Ajuntament de Pollença ha optat per encarregar un projecte de remodelació del paviment a l'arquitecte municipal. Mentre, estudia quines solucions pot adoptar respecte de las mampares. Pel que fa a la partida pressupostària destinada per reparar la plaça de Ca les Munnares, Capó explica que es desconeix perquè el projecte tècnic encara no està redactat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.