cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
20°

L'Associació de Pares demana la dimissió de l'inspector de ses Escoles

Educació penalitzà els alumnes per no haver anat a classe els quatre dies de vaga

L'Associació de Pares (APA) de ses Escoles de Llucmajor acordà a l'assemblea general de dilluns a vespre sol·licitar al Govern la dimissió de l'inspector del centre, Francisco García Moles.

La decisió es veié forçada en decidir-se des de la Conselleria d'Educació i Cultura penalitzar amb faltes d'assistència els alumnes que no acudiren a classe els quatre dies de la setmana passada que feren vaga.

L'inspector García Moles ordenà a la direcció del centre que diàriament es realitzàs el recompte dels alumnes que no hi assistien. Decisió que motivà la indignació del col·lectiu de pares.

Des de la Conselleria s'explicà que «l'obligació de l'inspector és fer complir la llei, que així ho estableix. Si els alumnes no assisteixen a classe han de ser penalitzats, més que res per dur un control de l'alumnat, i aquesta situació no canviarà en absolut».

Les faltes d'assistència no repercuteixen en les qualificacions finals dels alumnes. No obstant això, en arribar a un determinat nombre d'absències l'alumne és posat en mans dels Serveis Socials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.