algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Els taxistes sortiran dia 15 amb l'antic sistema de torns municipal

Bauzà recordà l'inici la setmana que ve del desplegament policíac als barris

El tinent de batle de Governació, Joan Bauzà, va anunciar ahir que el dilluns dia 15 començarà a funcionar definitivament l'antic sistema de torns del taxi, segons l'acord plenari de l'Ajuntament del dia 30 d'octubre de 1997.

I és que segons afirmà el regidor, ahir al matí va rebre l'acte del Tribunal Superior de Justícia en el qual la sala denega la sol·licitud de suspensió d'aquest acord, presentat per l'Agrupació Empresarial d'Auto-Taxi i Auto Turisme de Baleares, federada a la Caeb.

Amb aquesta resolució ratifica el sistema de torns per a la prestació de serveis per a les llicències de taxi.
Com es recordarà, la setmana passada Bauzà es reuní amb els dos col·lectius, i Cort decidí demanar l'execució provisional de la sentència. Ara les coses han fet un tomb definitiu i Bauzà va assegurar que «no cal esperar, ni més recursos ni execucions ja que els torns tenen absoluta vigència. No obstant això "continuà el regidor" «estic disposat a modificar algun punt sempre que els dos col·lectius, Pimem i Caeb, hi estiguin d'acord. Però si pel contrari són incapaços d'arribar a un punt mitjà el dia 15 acabaré amb la polèmica i reestabliré l'antic sistema de torns segons», afegí Bauzà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.